Untitled Document
 Насловна  Мапа на сајтот   mak   eng


10/3/2022 

Мени
 Профил на општината
 Градоначалник и совет
 Организациона поставеност на секторите
 Месни заедници
 Спорт и млади
 Документација
 Издавачка дејност (Службени гласници)
 Формулари и жиро сметки
 Информативен центар
 Детални урбанистички планови
 Актуелни тендери
 Верификувани документи од Советот
 Карта на општината
 Контакт
 Училишен спорт
 Унија на спортски педагози-Кисела Вода
 ЈКП Комуналец - Кисела Вода
 Извештаи за стратегиска оценка на животната средина
 Оттуѓување на градежно земјиште - актуелни објави
 Известувања
 Извештај на Координаторот за еднакви можности на жените и мажите за 2012 година на Општина Кисела Вода


  

  

  

  

  

 

 

  
 

Актуелно

03.07.2013
Тридневна акција за чистење на Општина Кисела Вода
Почнувајќи од денеска, во следните три дена ќе се чисти територијата на Општина Кисела Вода со помош на механизација на јавните претпријатија на Град Скопје. Според планот, јавните комунални претпријатија ќе интервенираат во области кои што се во нивна надлежност, како кастрење на гранките на ...
 
повеќе

01.07.2013
Драчевчани уживаа во македонскиот фолклор и етно-мелос
Одлична забава, со традиционална македонска игра и песна понуди културниот бран на “Три круши”. За тоа се погрижи ансамблот Македонија, кој во петокот на Верско-рекреативниот центар одржа незаборавен целовечерен концерт. “Ала Турка – Ала Франга”, “Нашето село”, “К’на Ѓеџаси” и “Шетнала се Јана” беа ...
 
повеќе

01.07.2013
Хуманитарната коријада ќе се одржи утре во паркот “Шопен”
Хуманитарната коријада 2013, која поради временските неприлики се одложи, ќе се реализира утревечер (02.07.2013) во паркот “Шопен”. Во периодот од 18:00 – 20:00 часот, Активот на жени – пензионери од Кисела Вода во соработка со општината Кисела Вода и волонтерите од Дневниот центар на Црвениот Крст ...
 
повеќе

01.07.2013
Концерт на ДНК и стенд - ап комедија на Гораст Цветковски на културното лето во Кисела Вода
Културните настани во рамките на овогодинешното, 8-мо издание на културното лето во Кисела Вода продолжуваат и оваа работна седмица. Културнио бран од верско – рекреативниот центар “Три круши” ќе се префрли во дворот на подрачното училиште “Кузман Јосифовски – Питу” во нас. Црниче, каде во среда ...
 
повеќе

30.06.2013
Одложена театарската претстава на “Три круши”
Поради временската прогноза, согласно која се предвидуваат врнежи од дожд, изведбата на претставата “Ах љубов моја – турска приказна”, која беше закажана за вечерва, во рамките на културното лето се одложува. За новиот термин граѓаните дополнително ќе бидат ...
 
повеќе

29.06.2013
Важно известување
Поради лошото време хуманитарната акција Коријада,која беше предвидена од 17.30 часот ќе биде одложена.Новиот термин ќе биде дополнително ...
 
повеќе

29.06.2013
Општина Кисела Вода го прославува 58-от роденден
Со неколку настани, денеска најстарата општина во градот Скопје го прославува нејзиниот 58-ми роденден. Одбележувањето започна со свечена седница на Советот на општината, на која присуствуваа потпретседателот на Собранието на Република Македонија, поранешни претседатели на Советот, поранешни ...
 
повеќе


Untitled Document

Пребарување
Внесете клучни зборови:
  во
 
Анкета
Дали сте задоволни од ажурирањето на веб-страната со нови информации?
Да
Не
резултати
 
Актуелно
 Архива
 Дискусии

http://www.kiselavoda.gov.mk/217/Cetirigodisna brosura Rabotna Verzija_5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Broshura KV.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/opstina kisela voda brosura A5 za meil korekcija.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/brosura A5.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/ednagodina.pdf
http://www.kiselavoda.gov.mk/files/217/Prezentacija MEEP Kisela Voda 2010-2014 FINAL.pdf
http://kiselavoda.gov.mk/mak/index.asp?id=273
http://kiselavoda.gov.mk/mak/diskusii.asp?temaid=1
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Kisela Voda, All rights reserved